Machiaj pe un ten neîngrijit?

De cînd am început să mă ocup cu vînzarea cosmeticelor, am observat că din 4 cliente, 3 cer produse de machiaj, în special fond de ten.

La început am fost nedumerită: de ce atît de multe doamne şi domnişoare doresc doar farduri scumpe, dar pentru tratamentele faciale nu ar plăti deloc sau eventual îşi cumpără cea mai ieftină cremă, fără demachiant, fără loţiune tonică?

Dar apoi, făcînd nişte ”cercetări”, am descoperit numeroase studii care spun că, din păcate, româncele nu îşi preţuiesc pielea cum se cuvine: se cheltuie enorm pe farduri, dar foarte puţin pentru cosmetice de calitate.

Şi chiar dacă ar folosi cele mai bune creme, fără curăţare corespunzătoare şi tonifiere adecvată, efectul nu va fi cel scontat…

Dragele mele, ar trebui să ştiţi că experţii în cosmetică sunt cu toţii de acord asupra următorui aspect: nici cea mai bună trusă de machiaj nu va comensa un ten neîngrijit şi nepregătit! Dacă ai un ten neîngrijit, nici un machiaj nu va reuşi să ascundă asta. Ba din contră! (Citiţi aici.)

Pregătirea corespunzătoare a pielii este calea sigură de a obţine un chip radios, astfel încât toată lumea să remarce şi să vă admire pielea.

Make up artistul Yolanda Lukowski spune că: ”Chiar şi cele mai scumpe articole de machiaj arată rău pe pielea neîngrijită.” (sursa aici)

Deci, doamnelor şi domnişoarelor, naturAL vă urează să aveţi o piele frumoasă şi îngrijită! Stă în puterea voastră s-o obţineţi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s