naturAL-cosmetice româneşti de calitate

De câte ori nu ai căutat pe rafturile magazinelor produse cosmetice româneşti, dar ai găsit doar câteva, şi acelea prăfuite într-un colţ, în timp ce pe rafturile principale se lăfăiau cosmeticale străine cu ambalaje fiţoase?

De câte ori nu ai cumpărat produse străine cu ambalaje îmbietoare dar atunci când le-ai folosit ai constatat că ai plătit mult mai mult decât făceau?

Cea mai mare parte a produsele cosmetice fabricate în România (de foarte buna calitate!), sunt exportate în străinătate.

Paradoxul este că noi, româncele, cumpărăm produse cosmetice fabricate în Polonia sau Bulgaria, mult mai slabe calitativ dar având ambalaje atrăgătoare şi un brand cu nume răsunător pe etichetă, stimulând în acest fel economia altor ţări, în timp ce produsele noastre cosmetice, insuficient cunoscute de consumatorul român, au mai mare căutare pe piaţa internaţională.

Producătorii români, mult mai orientaţi spre calitatea produselor decât spre calitatea ambalajelor, arareori beneficiaza de reclamă la televizor pentru produsele fabricate de ei, de aceea publicul român nu cunoaşte  cosmeticele româneşti de valoare, dar cumpără la preţuri piperate produse mai slabe calitativ, dar pe care le vede zilnic la TV!

Magazinul *naturAL* promovează şi vinde exclusiv cosmetice  autohtone, astfel încât tu, cumpărătorule, să ai libertatea de a alege un produs românesc de calitate! Noi stimulăm în acest fel industria cosmetică românească, nu pe cea a altor ţări!

Aici poţi găsi majoritatea produselor de înfrumuseţare fabricate în România, la un preţ corect!

Nu am uitat nici de curăţenia casei: îţi oferim şi o gamă largă de produse pentru curăţenie.

De asemenea, aici poţi găsi suplimente alimentare, vitamine şi uleiuri esenţiale, 100% româneşti, pentru sănătatea ta.

Îţi mai spunem doar că gama de produse comercializate de *naturAL* se extinde lunar, deci ai un motiv în plus să te abonezi la pagina magazinului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s