Perle de ceară depilatoare-FARMEC

Pentru toate tipurile de piele.

Ceara depilatoare cu clorofilă îndepărtează eficient părul nedorit şi va lăsa pielea catifelată pentru o lungă perioadă de timp (până la 4 săptămâni). Ceara poate fi refolosită.

Încălziţi ceara într-un recipient direct pe foc, într-un încălzitor de ceară sau prin fierbere la Bain Marie. Amestecaţi cu o spatulă până se topeşte, având un aspect lipicios ca mierea. În caz de supraîncălzire, ceara va trebui lăsată la rece.

Luaţi ceara cu spatula şi întindenţi pe zona destinată epilării în sensul creşterii firului de păr, formând o fâşie de ceară uniformă şi regulată, lăsând o cută care să vă uşureze smulgerea. Stratul de ceară trebuie să fie de 10-15 cm lungime şi 1-2 mm grosime, pentru a o putea smulge bine. Extremităţile întotdeauna trebuie să fie mai groase pentru a putea apuca fâşia.

Lăsaţi fâşia depilatoare câteva secunde, cu o mână apucaţi pielea iar cu cealaltă apucaţi cuta fâşiei de ceară şi smulgeţi rapid şi cu forţă în sensul opus creşterii firului de păr. Pentru calmarea pielii, apăsaţi cu mâna sau aplicaţi o compresă rece pe zona epilată imediat după smulgere.

Depilarea cu ceară reprezintă cea mai eficientă modalitate de îndepărtare a părului nedorit de pe corp şi în plus, este de durată.

Testat clinic şi dermatologic.

Dacă te vei epila în permanenţă cu ceară, firul de păr va creşte mai rar şi mai fin, pentru că este smuls din rădăcină. Foloseşte balsamul sau gelul după depilare pentru calmarea şi hidratarea zonei epilate.

250 g-Cod FA812-14,6 lei 12,2 lei

Pe stoc-1 buc.

Galerie | Acest articol a fost publicat în Depilare și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s