Cremă anti-age intens restructurantă GEROVITAL H3 EVOLUTION

Crema anti-age are o formula inovatoare, foarte eficientă, special creată pentru tenurile mature. Conţine ingredienţi biomimetici (uleiuri, grăsimi, ceruri naturale) cu mare putere de reconstrucţie.

Complexul anti-age Superoxid Dismutaza, Trylagen, GP4G asigură efecte anti-age de durată: atenuarea ridurilor, reînnoirea colagenului şi energia pură necesară funcţionării celulelor. Se foloseşte cu succes pentru  prevenirea şi tratarea semnelor de bătrâneţe, a ridurilor, uscăciunii, lipsei de elasticitate şi fermitate a tenului matur.

Aplicarea cremei se face seara, după o demachiere corectă, prin masare până la absorbţie completă (se foloseşte în completarea tratamentului de zi cu crema antirid intens hidratantă). Se poate aplica de două ori pe zi, respectiv seara şi dimineaţa, pentru un ten îmbătrânit, devitalizat.

Reduce adâncimea ridurilor profunde cu până la 24%. Testele de eficienţă sunt realizate la Laboratoarele Dermscan Franta.

50 ml-Cod FA224-40,8 lei (10,2 euro)

Disponibil la comandă. 

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în 45+, Creme antirid, Ten matur, Ten uscat și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s