Cremă anticuperozică calmantă GEROVITAL H3

Formularea specială a acestei creme calmante diminuează sensibilitatea tenului, predispoziţiile la cuperoză, atenuează semnele cuperozice, dar oferă posibilitatea tenurilor cuperotice de a se bucura şi de un excelent efect anti-age, datorită superenzimei antiîmbătrînire SOD.

SOD=Superoxid Dismutaza, alături de Vitaminele A şi E conferă cremei acţiune antioxidantă şi de neutralizare a factorilor cu acţiune nocivă asupra pielii (poluare, stres, radiaţii UV, etc.).

Pantenolul, Extractul de Boswellia Serrata şi Glycyrrhizatul de Potasiu sunt ingredienţi excelenţi pentru prevenirea iritaţiilor, calmarea şi regenerarea pielii.
Prezenţa în formulare a Extractului de Seminţe de Castan sporeşte rezistenţa vaselor capilare, îmbunătăţeşte circulaţia la nivelul pielii, diminuează inflamaţiile şi protejează tenul.

Se aplică de dimineaţa şi seara , pe un ten curat şi demachiat. Se întinde uniform pe faţă, gât şi decolteu, evitând un masaj energic al pielii. După aplicare tenul va avea un aspect uniform, destins, vizibil calmat.

50 ml-Cod FA220-35,8 lei (9 euro)

Disponibil la comandă.

Galerie | Acest articol a fost publicat în Creme antirid, Tenul sensibil şi/sau cuperotic și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s