Loţiune antimătreaţă cu Ihtiol, GEROVITAL PLANT TRATAMENT

Se recomandă persoanelor cu probleme ale scalpului: mătreaţă, prurit, descuamări cauzate de seboree, etc. Datorită Ichtiolului care are proprietăţi antifungice şi antiseptice, loţiunea restabileşte echilibrul normal al scalpului şi combate eficient toate problemele aferente apariţiei mătreţii. În plus, loţiunea întăreşte firul de păr, conferă strălucire şi volum părului, stimulează circulaţia sanguină la nivelul pielii capului.

Produsul este o loţiune bifazică, de aceea este nevoie s-o agiţi bine pentru omogenizare, înainte de utilizare. Loţiunea se aplică la baza firului de păr cu ajutorul unui tampon de vată sau cu o pensulă pentru vopsit si se lasă să actionează 3-4 ore. Spală pe urmă cu Gerovital Plant – Şampon antimătreaţă cu ichtiol pentru rezultate optime.

Beneficiile produsului se datorează ingredientelor: Ichtiolul– foarte eficient în calmarea iritaţiilor, pruritului şi descuamărilor scalpului, cu proprietăţi antiseptice recunoscute; Vitaminele A şi E – contribuie la biosinteza keratinei, îmbunătăţesc schimbul de oxigen la nivel celular si regenerează părul; Uleiul de ricin – întăreşte şi hrăneşte în profunzime firul de păr.

Loţiunea antimătreaţă cu ichtiol poate fi folosită cu succes de persoanele cu dermatită seboreică.

100 ml-Cod FA1117-19,4 lei

Disponibil la comandă în maxim 5 zile.

Galerie | Acest articol a fost publicat în Antimătreaţă, Păr gras și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s