TRILAVANDĂ-loţiune dermatocosmetică, HOFIGAL

Însumând efectele benefice asupra ţesutului cutanat date de multitudinea principiilor bioactive din formula produsului, TRILAVANDA reprezintă un nou produs dermato-cosmetic pentru întreţinera tenului, întârzierea procesului de îmbătrânire şi ridare, pentru îndepărtarea efectelor de disconfort care apar după ras sau în contact cu agenţii alergenici şi iritanţi din mediu.

Produsul însumează calităţile numeroaselor principii bioactive care se găsesc în cele trei extracte fitoterapice: tinctura de echinacea, tinctura de traista ciobanului şi uleiul esenţial de lavandă.
Astfel tinctura de echinacea conţine o varietate mare de polizaharide cu important rol nutritiv şi biostimulator. Ansamblul de compuşi care acţionează sinergic, conferă tincturii o remarcabilă acţiune antiinflamatoare, antiseptică, dermo-regeneratoare prin efectul sau imunostimulator, emolientă şi de înfrumuseţare a pielii.
Tinctura de traista ciobanului are ca principali componenţi colina, acetilcolina, tiamina şi alte vitamine, fitosteroli şi săruri ale K, Mg, Ca, Zn, etc, cu multiple efecte nutritive şi biostimulatoare asupra pielii. Sinergismul acestora determină o buna acţiune vasoconstrictoare, hemostatică, astringenta si cicatrizanta, antiedematoasa si antiinflamatoare, anticuperozica, antiseboreică şi de creştere a troficităţii pielii.

Uleiul esenţial de lavandă, foarte apreciat pentru proprietăţile sale de excepţie datorate celor peste 100 de compuşi identificaţi, este utilizat în acest caz pentru proprietăţile sale puternic antiseptice, sedative, relaxante asupra musculaturii şi sistemului nervos, revulsive, cicatrizante şi reepitelizante, antiedematoase, precum şi antiseboreice şi plăcut mirositoare.

Produsul poate fi utilizat ca after shave dar şi datorită activităţii sale antiacneice pronunţate, mai ales de către tineri (băieţi şi fete). Tot atât de bine poate fi folosit ca demachiant sau pentru curăţirea feţei înainte de culcare, inducând un somn uşor şi relaxant.

50 ml-Cod212- 8,8 lei

Disponibil la comanda.

Reclame
Galerie | Acest articol a fost publicat în After shave, Demachiere şi curăţare ten acneic, Loţiuni tonice ten acneic, PRODUSE PENTRU BĂRBAŢI și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s