Ser contur ochi şi buze GEROVITAL PLANT-noua gamă cu floare de colţ

Formula delicată şi foarte eficientă pentru îngrijirea pielii sensibile din jurul ochilor şi buzelor. Are o structură uşoară, răcoroasă şi o formă de condiţionare care-l face uşor de aplicat. Ceramidylul-Omega şi extractul organic de Floare de Colţ previn procesele de îmbătrânire prematură ale pielii datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supleţea şi gradul de hidratare al pielii. Acţionează sinergic pentru regenerare, diminuarea ridurilor şi prevenirea apariţiei altora noi.

Extractul de Floare de colţ este ingredientul ideal pentru tratarea pielii stresate, aflată în contact permanent cu factorii de mediu. Complexul Herbatonic acţionează sinergic cu Aquaxylul pentru potenţarea efectelor hidratante. Se aplică dimineaţa şi seara, pe pielea din zona ochilor şi a buzelor. Se masează uşor până la completa absorbţie în piele. Pielea din jurul ochilor necesită o îngrijire specială, semnele îmbătrânirii apar prima dată la ochi unde pielea este mai fină. Acest produs te ajută, prevenind apariţia ridurilor.

15 ml-Cod FA234-14 lei 

Pe stoc: 1 buc.

Anunțuri
Galerie | Acest articol a fost publicat în ÎNGRIJIREA OCHILOR, Creme şi geluri pentru ochi și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s