Ser reparator cu extract din melc, HERBAGEN

Conţine 99% Poly-Helixan extras din secreţia melcului de grădină, substanţă formată din lanţuri de molecule glicoconjugate cu proteine, peptide, enzime, coenzime, oligoelemente. La contactul cu pielea acestea recunosc celulele imperfecte (deformate sau moarte) pe care le dizolvă în aminoacidul conţinut, apoi le elimină. Locul acestora este luat de celule noi, sănătoase.

Serul este destinat tratării ţesuturilor deformate de cicatrici, de tip acneic, cheloide, după arsuri, ridurilor adânci, vergeturilor.

50 ml-Cod HG163-160 lei

Se aduce la comandă în maxim 5 zile.

Anunțuri
Galerie | Acest articol a fost publicat în Antivergeturi, ÎNGRIJIREA TENULUI, Seruri antirid și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ser reparator cu extract din melc, HERBAGEN

  1. Pingback: vergeturile o mare prroblema

  2. Cristina zice:

    are efecte asupra vergeturilor grave ramase in urma sarcinii? daca nu le vindeca, macar le poate estompa?

    • Cu siguranţă că are efect. Vergeturile sunt rupturi ale fibrelor de colagen şi elastină şi se comportă ca nişte cicatrici. Serul cu extract de melc acţionează în principal prin exfolierea blândă a stratului superficial de celule din piele, ceea ce stimulează atât regenerarea celulelor din interior, cât şi sinteza de elastină. Acest lucru duce la estomparea treptată a vergeturilor, chiar şi a celor adânci. Dar tratamentul este de durată, în funcţie de adâncimea vergeturilor, iar dispariţia lor totală nu este posibilă, nici chiar tratamentul cu laser nu le rezolvă 100% (din păcate…). Oricum, din mărturiile clienţilor, vă pot spune că rezultatele sunt foarte mulţumitoare, şi aspectul neplăcut al cicatricilor şi vergeturilor se estompează mult. De asemenea, masajul este un aliat de nădejde.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s