Cremă antiimperfecţiuni cu extract organic de floare de colţ, GEROVITAL PLANT

 

Este un produs modern de înfrumuseţare cu o formulă special concepută pentru tenurile cu pori vizibili, pete, culoare neuniformă, ten deshidratat, ten lipsit de strălucire, textură neuniformă, riduri, cu semne rămase de la acnee.

Prin ingredienţii prezenţi în formulare, crema exercită o acţiune complexă:

  • decolorează petele existente şi îndepărtează stratul de celule moarte de pe suprafaţa pielii prin efectele  acizilor din fructe, uniformizând tenul
  • previne apariţia petelor noi şi îmbătrânirea accelerată a pielii şi prelungeşte în timp efectul de decolorare prin prezenţa  extractului antioxidant, antistres din Floare de Colţ
  • emoliază, hidratează şi hrăneşte epiderma, reface filmul protector superficial prin uleiurile vegetale prezente în formulă (Unt de Cacao, Ulei de Soia, Ulei Jojoba)
  • reface integritatea şi aspectul sănătos al pielii prin prezenţa extractului de Boswellia Serrata.

Crema se aplicǎ de 2 ori pe zi, minim 2 luni de zile, pe zonele afectate. Tratamentul de decolorare a petelor şi de albire a pielii se face de preferinţă în anotimpurile cu soare mai puţin, respectiv toamna şi iarna, asigurând, concomitent cu procesul de decolorare, o bună protecţie UV a pielii, prin utilizarea unor creme de întreţinere cu factor de protecţie UV 15-20. La orice semn de iritaţie a pielii, se suspendă temporar aplicarea cremei şi se reia după 2-3 zile.

50 ml-Cod FA233-21,7 lei 

Disponibil la comandă.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în ÎNGRIJIREA TENULUI, Ten pătat și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s